Eulogy for my Old Man

  Actually i don't know what to write for my old man. But few days after 100 days Dad's ceremonial, i feel like missing him so much. In fact Mom quicidently said 2 days ago, in the daylight, she was crying like never cry before because missing him. And that's the same feeling i have … Continue reading Eulogy for my Old Man

Sad

Bergetar jantung ini ketika kupandang satu per satu Kembali kupanggil semua memori Setiap cerita, setiap jawaban, setiap karena dari pertanyaan Sayangnya, semua berujung pada tanya tanya Kupeluk semua kenangan manis yang kualami Seakan-akan takut bahwa kenangan itu akan terkikis dan hilang Kupeluk semua senyum tawa yang tercipta Seakan-akan senyum dan tawa itu akan hilang dalam … Continue reading Sad

Sebuah Helaan Nafas

#450742639 / gettyimages.com Sebuah helaan nafas malam ini kuambil beberapa kali Sebuah helaan nafas mengartikan kesal Sebuah helaan nafas mengartikan heran Sebuah helaan nafas mengartikan pengertian Sebuah tarikan panjang nafas membawa energi Sebuah helaan panjang nafas mengeluarkan emosi Sebuah tarikan panjang nafas menyertakan luka Sebuah helaan panjang nafas membuang pengharapan Sebuah tarikan ke dalam membawa … Continue reading Sebuah Helaan Nafas

Songs understand me

You know, sometimes when you're in blue, songs understand you better  especially if the problem is your romantic relationship. And I don't know why broken heart songs seems so easy to create than happy songs. Really... why people suddenly become a poet when they are sad or in sorrow. Like sadness, loneliness, sorrow dig the … Continue reading Songs understand me

Pray from a stranger

Jadi, hari ini ada kejadian lucu. Hmm mungkin lebih tepatnya ironi. Gue ditelpon oleh telemarketer untuk penawaran asuransi. Lo semua pasti pernah dong, malah mungkin sering, ditelpon oleh telemarketer asuransi untuk penawaran produk mereka. Apa alasan yang biasa lo sampaikan agar mereka mengerti kalo lo ga tertarik dengan cara halus? Kalo gue, biasanya, begini : … Continue reading Pray from a stranger

33

  #111296266 / gettyimages.com 27th Oct 2014 Yeayyy Happy Birthday to me! Today I am officially 33 years old. Whew! Thé number is really gives me an ooozzz feeling. Like my prayer last night, 33 is twin number. Twin means double.. number that expect me to do two times better, two times wiser, two times … Continue reading 33

untitled

"Yup! Kata orang penyesalan selalu datang terlambat. Kata itu kini menjadi hantu yang menjadi mimpi burukku setiap malam. "Andai saja..." atau "Kalau saja.." menjadi dua kalimat yang sangat aku harapkan bisa menjadi kenyataan. "Kamu itu udah egois, keras kepala pula.." begitu kamu sering berujar. Keras kepala seperti batu, dan egois, hmmm...itu mungkin adalah salah dua sifat jelek yang aku punya. … Continue reading untitled

I refrain from talking at you

You know what I mean It's like walking in the heat all day with no water It's like waiting for a friend Watching everybody else meet theirs on that corner Or losing in an argument Although you're right, can't get your thoughts in order Still I refrain From talking at you, talking on You know … Continue reading I refrain from talking at you